Subscribe to our mailing list

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

17ος Διάπλους Αντιρρίου Ρίου «Γέφυρα Ζωής» Ο.Κ.Α.Ν.Α.




Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, πάντα δίπλα στο πλευρό υποστηρίζοντας τις δράσεις του Ο.ΚΑ.Ν.Α., για ακόμα μία χρονιά κάλυψε με το τμήμα Υγρού Στοιχείου και τους Ναυαγοσώστες της, με την υποστήριξη του τμήματος πρώτων βοηθειών και τηλεπικοινωνιών τον Διάπλου Αντιρρίου Ρίου «Γέφυρα Ζωής» που διοργανώνεται για 17η χρονιά από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ.



Μέλη του Προγράμματος Γέφυρα του ΟΚΑΝΑ καθώς και συγγενείς και φίλοι τους πραγματοποίησαν τον κολυμβητικό διάπλου από το Αντίρριο στο Ρίον με ένα μοναδικό στόχο να χτίσουν μια νέα Γέφυρα Ζωής. Καθ’ όλη τη διάρκεια είχαν δίπλα τους μέλη του τμήματος Υγρού στοιχείου και Πρώτων Βοηθειών έτοιμα να επέμβουν όπου αυτό χρειαζόταν.


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά την υπεύθυνη για τον Διάπλους κα. Καραίνδρου Δήμήτρα από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, το Ionian Divers Center Κέντρο καταδύσεων (Νικολόπουλος Νίκος) και τον κ Δημήτρη Δημητρόπουλο, τα σκάφη Πυθέας και Ex Animo με τους κυρίους Νίκο Ιατρίδη και Σπύρο Αντωνιάδη μέλη του Ι.Ο.Π. που προσέφεραν τα σκάφη του προς χρήση της ομάδας και των κολυμβητών, αλλά και τον Νεκτάριο Κατριβέση εκπαιδευτή καταδύσεων και μέλος της ΕΟΔ Αχαίας που με τις γνώσεις του και την εμπειρία του οδήγησε την ομάδα των κολυμβητών κολυμπώντας δίπλα τους καθ όλη τη διάρκεια του διάπλου.