Subscribe to our mailing list

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ημερίδα για τα ατυχήματα στην καθημερινή μας ζωή από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.


Ημερίδα για τα ατυχήματα που συμβαίνουν στην καθημερινή μας ζωή και τους μύθους, αλλά και την πραγματικότητα που αφορούν την αντιμετώπισή τους πραγματοποιεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.





Η Ημερίδα με θέμα «Ατυχήματα στην καθημερινή μας ζωή» θα πραγματοποιθεί από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ. , στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη χορηγό την Interamerican.



Στόχος της εκδήλωσης είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και τους τρόπους αντιμετώπισης των ατυχημάτων που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, στο σπίτι, στο σχολείο, την εργασία, το δρόμο, αλλά και η ενημέρωση για το τι ακριβώς πρέπει να περιέχει το φαρμακείο που έχουμε στο σπίτι, το αυτοκίνητο και τη δουλειά μας.

Συντονιστής θα είναι η κυρία Μαρία Μουστάκα, δημοσιογράφος της TV 100, ενώ στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν γιατροί, εκπρόσωπος του Οργανισμού Prehospital Trauma Life Support (PHTLS) στην Ελλάδα, αλλά και εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Η μεγάλη χορηγός Interamerican, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προσφέρει στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εξοπλισμό εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών. Η Interamerican υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του προγράμματος ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής» που υλοποιεί με δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων.

Την εκδήλωση στηρίζουν, επίσης, χορηγικά το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., η Aegean Airlines και η Samiotakis Catering.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ιστοσελίδα www.iatronet.gr

Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί. Σημειώνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις για όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στο τηλέφωνο 2310 310649 ή ηλεκτρονικά στο inform@hrt.org.gr.